teamnlalumniHeader

TeamNL Alumni: blijf op de hoogte en houd contact!

9 dec 2013

Bij de meeste topsporters blijft de passie voor sport bestaan, ook na het beëindigen van hun actieve carrière. Ze zijn bijvoorbeeld nog altijd actief deelnemer of zijn op sociaal maatschappelijk vlak nog met sport bezig. Anderen hebben bijvoorbeeld een eigen stichtingen, zijn betrokken bij jonge topsporters of zijn, fan, coach, bestuurslid of ouder van sportende kinderen. NOC*NSF heeft de wens om met jou als (ex-)topsporter in contact te blijven en om je beter bij de organisatie te betrekken.

We horen graag hoe het met je gaat en welke (loopbaan of sport) vragen je eventueel hebt. Vanuit NOC*NSF en in samenwerking met Goud op de Werkvloer van Randstad wordt hiervoor ‘TeamNL Alumni’ geïntroduceerd. We nodigen elk lid uit om actief betrokken te blijven bij de topsportgemeenschap van Nederland. Dus sluit je daarom aan!

Wat kan NOC*NSF voor je betekenen?

De voordelen van TeamNL Alumni: 

 • Je krijgt toegang tot de ‘TeamNL alumni’ website en bijbehorende LinkedIn groep samen met andere alumni.
 • Je maakt je eigen profielpagina aan waarmee andere alumni jou kunnen vinden. Daarnaast houd je NOC*NSF op de hoogte van jouw interesses en kunnen we je eventueel benaderen voor projecten waarvan je zelf aangeeft of je ze interessant vindt.
 • Je blijft op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op sportgebied via de digitale nieuwsbrief inclusief de digitale editie van Lopend Vuur. Bij het aanmaken van je profiel kun je aangeven of je deze nieuwsbrief wilt ontvangen.
 • Je ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse TeamNL Alumni netwerkbijeenkomst met Randstad workshops. Een mooie kans om je netwerk uit te breiden of gewoon voor de gezelligheid!
 • Op de site vind je nieuws, nuttige informatie en een overzicht van initiatieven voor en door topsporters waar jij aan bij kunt dragen of van kunt profiteren.
 • Je krijgt toegang tot de zoekfunctie waarmee alumni elkaar gemakkelijk kunnen vinden.
 • Je kunt binnen het systeem zelf gemakkelijk groepen of evenementen aanmaken.

Wat kan jij voor NOC*NSF of andere alumni betekenen?

 • Met jouw kennis en ervaring kan je NOC*NSF en de sport in het algemeen ondersteunen. Zo kun je bij NOC*NSF betrokken blijven door je in te zetten bij verschillende topsport- en sportparticipatie- projecten. Dit kan bijvoorbeeld als gastspreker, op scholen, als ambassadeur van een door NOC*NSF ondersteund goed doel of als voorlichter voor andere topsporters.
 • Zet je in als mentor voor andere alumni. Deel je ervaringen van jouw leven na de topsport met topsporters die (binnenkort) deze transitie zullen doormaken.
 • Heb je zelf contact met andere voormalig topsporters die nog geen lid zijn van TeamNL Alumni? Nodig ze uit om ook lid te worden!

Als je ideeën hebt over wat jij verder zou kunnen bijdragen, of heb je tips over hoe TeamNL Alumni er in de toekomst uit zou moeten zien? Laat je mening horen en mail naar teamnl-alumni@nocnsf.nl.

Database management

 • De gegevens worden alleen gebruikt voor activiteiten van NOC*NSF en worden niet aan derden verstrekt.
Deel dit via: